Kontakt

  Chatta

  call-center-girl - Busch Garden

  Vittnesmål

  Hej nu är vi hemma i kalla trötta Sverige. Ville bara tacka för er service och er snabba korrespondens. Det uppskattas, vilka häftiga banor vi har fått spela både tuffa men framförallt fina och roliga.som sagt Tack för er hjälp! Till något helt annat, det är inte så att det skulle finnas möjlighet till att jobba hos er?

  Busch-Gardens-Tampa-Bay-120x120 - Busch Garden

  Sincerely Lucas

  Hej och tack för att ni ordnat en fantastisk semester åt oss i Florida!

  Golfboxbildweb-120x120 - Busch Garden

  Clas

  Vi vill tacka er för bra tid

  box_resort-120x120 - Busch Garden

  Thank you again -Zibi

  Web Developer, Link

  Tack för all hjälp .Vi vill boka nästa år redan , så boka / reserv vecka 44 från 23 oktober till den 1 november på samma svit.Vi är mer än nöjda med allt .Tack igen!Mike

  Mike

  Product Manager

  Tackar och uppskattar ert engagemang. Allt övrigt har funkat kanon och hotellet i Miami utmärkt. Tack igen för detta, uppskattas verkligen.

  Michell

  Självklart vi var supernöjda efter sist och enbart rekommenderat er till folk som ska på golf och kryssningar!!Vi blir två stycken som åker igen 🙂

  Valentina

  Jag kommer att lämna på morgonen . Jag har haft min vistelse på din villa . Tina, var stor incheckning mig , visar mig hur TV: ns arbetade hon fick mig att känna sig hemma . Hon hade blommor på borden , jordgubbar och choklad . Hon rörde upp städ s hon gjorde min familj känner sig hemma .

  Jason

  Jag kommer att vara nere i Tampa området igen nästa år arbetar ungefär samtidigt . Jag skulle vilja få denna villa igen , det kommer att vara ca samma datum . Jag kommer att hålla er informerade .Tack igen,Jason

  Sincerely Tove

  nu har vi kommit hem från en helt igenom härlig resa!Det har funkat fint med allt. Det var en härlig lägenhet, återvänder mer än gärna!Tack för hjälpen, och tack för att du ordnat så bra resa!!

  Linn & Martin

  Med vänliga hälsningar Tove Friede

  Family Lidberg

  Hej Alla!Tack själv för att vi fick hyra hos er och alla bra tips när vi träffades!

  Golf Wishes

  Vi trivdes jättebra i Palm Beach men testar gärna Miami nästa gång när jag nu sett på vår tur dit, att det verkar lugnare där nuförtiden än för 20 år sen när jag var där senast. När det gäller golfbanorna, så var Florida club väldigt trevlig att börja med men vi gillade även de andra. Bl a greenerna på Champion var väldigt bra! Shoppingen var också perfekt. Nya Palm beach outlet var fräscht o fint men även Garden o City place var bra.Christopher’s Kitchen blev vi ju verkligen förälskade i o saknar jättemycket!! Hade varit perfekt om den fanns hos oss i Skanör/Falsterbo!! Många fler restauranger hann vi inte med förutom Cheesecake (minns inte exakt vad den hette) där vi bara åt en gigantisk sallad! Vi började redan våra 5 dagar i New York med hälsomat och vågen visade 2,5 kg ner för oss båda, så på den vägen är det fortfarande här hemma. 10 kg innan beach 2014 ska bort (för Linn)!! Tack New York o Florida för det!

  Staffan

  Önskar Er en Trevlig Påsk! Vi hörs vid nästa bokning till Florida!

  Kit

  Hej,Nu är vi tillbaka i lägenheten och har fått i oss lite mat och mår hur bra som helst Vi har ställt tillbaka golfutrustningen där vi tog den. Allt funka hur bra som helst, och efter en lite skakig inledning fungera golfspelandet riktigt bra, Tack än en gång för att du fixa detta åt oss

  Fred

  Hej,Väl hemma i kyliga Sverige med bortlängtan tillbaka till Miami, vill vi alla tacka för en härlig vecka.Suveränt boende och fina banor, allt till 100% belåtenhet!Nästa gång vi åker till Florida igen kommer vi att höra av oss!Jag tror vi lämnade huset som det var när vi anlände!

  Happy holidays! -Pia

  Hej Hanna,Jag skulle vilja tacka för en den fina golfveckan vi hade i Tama området med Saddlebrook som bas.Allt fungerade mycket bra, tidsbokning, logi och allt övrigt. Det enda problemet blev vår dag på Crescent Oaks där vi bara kunde spela halva banan på grund av störtregn och kraftig åska.Alla i gänget var också mycket nöjda med veckan

  Jason

  Hi Amy, Now we are leaving tomorrow at 11.00 to go back to Sweden .We have not used the barbecues and the jacuzzi. No time for that since we played Golf almost everyday .We want to thank you for a very nice stay and hope to get back another year

  Brian

  Hej!Wentworth var jättebra, omväxlande och inte alls så svår som jag kom ihåg den. Mycket prisvärd, med bra pub, ok shop fina omklädningsrum och mycket vänligt bemötande!

  Juliane

  Bästa hälsningar

  Steve

  Tack, Hanna 🙂 Jag har åkt med er tidigare och är jättenöjd, så jag kommer med all säkerhet att återkomma till er 🙂 Trevlig helg!

  liesbeth and co

  Tack så mycket . Vi älskar din fastighet och ser fram emot en rolig vecka i Stockholm ! Tack för din gästfrihet .

  Thank you Anthony miles

  Hej,Vi hade en helt fantastisk tid ; det golfbanor , hus och området var utmärkt .Tack för alla era ansträngningar och rekommendationer , kommer smutsiga hundar barer vara svårt att glömma !! .Vi diskuterade Palm Beach , Kalifornien som vår nästa plats , samma krav men ett mindre hus för att rymma 12 personer som spelar den bästa kursen inklusive Pebble beach , så jag kommer att vara i kontakt och använda ditt företag igen för vår nästa resa .

  -Tony Wormell

  Kära herrar,bara vill berätta att vi har haft vår vistelse i lägenheten i Cannes . Platsen är mycket bra .

  -Annon

  Hej Nikki ,Tack för allt under vår resa , var det helt fantastiskt ! Jag hoppas att vi lämnade rummet i toppform . Vi var ute efter att gå tillbaka i slutet av juli , med fem personer , ser vi att boka så snart som möjligt .

  Best regards - Magnus

  Hej Amy ,Jag hoppas du väl fått min textmeddelande i morse ,Bara för att vara säker , vi lämnade huset vid 10:00 , vi hade en underbar tid där!Tack för allt !

  Best regards -Britt & Bo

  fantastisk Ärligt talat en av de bästa semester hus jag någonsin har stannat . Jag kommer definitivt att rekommendera amerikanska semesterbostäder till vänner och jag kommer att använda er igen för min nästa semester . Tack Anthony miles

  Best regards -Christian Schow

  vår senaste semester till flordia var fantastic..we kommer definitivt hyra igen

  Jonny

  Hej,Allt golfspel är avklarat och har fungerat utmärkt! Nu är det sol och bad som gäller innan vi åker vidare till Cayman Island.

  Håkan

  Hej,Vill bara meddela att vi är hemma igen efter vår lyckade USA vistelse. Förutom i Florida var vi i Connecticut och hälsade på släktingar både på ditresan och hemvägen. Vi är mycket nöjda och tackar för ett bra boende som passade oss. Det vi saknade var en mysig uteplats, men man kan inte få allt!

  Bob

  Hej! Vi hade en bra semester på Shelborne . Jag är säker på att vi kommer att komma tillbaka kanske redan nästa år .

  Best regards Keda

  Hej!Skyview var en härlig avslutning på våra 18 rundor här i Florida. Ny upplevelse med många positiva inslag. Vi kommer definitivt att besöka Florida igen. Tack för den här gången, vi lämnar Tampa ca kl 07.00 imorgon. Var vill du ha lägenhetsnyckeln? Vilken kod är det till boxen om du vill att vi lägger den där? Ha det gott, ska vi hälsa hem till kalla Sverige?

  Wbr/Mikael w family

  Hej! hemma igen och allt har gått bra. Tack för fixandet av bra starttider på bra banor. Vi är jättenöjda med golfen.

  With Much Satisfaction -The Reed Family

  Vi har haft en underbar vecka. Vi checkar ut vid 06:00 1 kommer att vara ute på 09:00 Trevligt ställe haft vår resa

  Sincerely -Björn G

  Tack för ett kanon mottagande och en super vecka.!!Alla är supernöjda, vi prickade in en rikti galen vecka i miami!Mvh Keda

  Sincerely -Francis

  Hej! Vi är nu checkat ut från lägenheten .Tack det har varit en trevlig vistelse .

  Best -Paula

  Vi tyckte vår semester där i Florida , och ser fram emot att nästa gång . Vi uppskattar bidraget, och förstå om skattesatserna under semestern . Vi hoppas att nästa gång vi beslutar att komma tillbaka som vi har turen att få samma hus . Igen , vi har verkligen haft vår vistelse , och Julie och Greg var sooooo trevligt och lyhörd , och det gick en lång väg med oss – eftersom det var semester och de kunde ha ignorerat våra samtal — men de gjorde inte !!! !!Med mycket tillfredsställelse ,Har ni alla har semesterhem i andra stater , som är ungefär samma storlek?

  Hej! Alla bokningar har fungerat jättebra.Vi flyger 20:00 på fredag. Kan vi stanna till 16:00 i rummet?

  Resan har varit kanon. Vi återkommer igen nästa år vid samma tidpunkt. En eloge till er proffsiga hantering av debaclet med starttiderna pga bagage förseningen. Tack för denna gång, på återseende 🙂

  Hej Nikki : Bara några ord för att säga tack för vår underbara vistelse . Tack för detaljer … Igår åkte vi till stranden med cyklarna . Stor plan! Samma dag . Skulle du vara så snäll att skicka mig bilder och information om de andra sviter också? Vi kan komma tillbaka med resten av familjen och vänner . bäst